BASIC

€34,90 /week*

S19A1

Basis social media management voor de kleine ondernemer of de voornamelijk doe-het-zelver. 

Ik wil aan de slag + wil: 

Wat is inbegrepen?

Mailing

Een custommade mailing voor jouw klanten, werknemers, of misschien zelfs sponsors. Samen maken wij de inhoud en ik maak er een mailing van helemaal in jouw huisstijl. Daarnaast beheer en rapporteer ik alles met betrekking tot de database en resultaat van de mailing. 

Social media berichten

Eindelijk online zichtbaarheid van je business door regelmatige social media publicaties. Uniek is dat onze dienstverlening zich niet beperkt tot 1 social medium, maar meerdere. Kies zelf (of ik adviseer je) via welke social media jij omzet wil maken. De keus bestaat uit Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest en/of Instagram.

Werkoverleg + rapportage

Maandelijks hebben wij samen werkoverleg. Hierin bespreken wij de data van afgelopen maand en zetten wij de lijnen uit voor aankomend maand. Goed begin is het halve werk. 

Repeat

De samenwerking die wij aangaan is een dynamisch leerproces. Dat wil zeggen dat wij in eerste instantie gebruik maken van een algemeen en geautomatiseerd raamwerk. Met de tijd (dat is al binnen een paar weken) krijgen wij resultaten en aan de hand daarvan slijpen wij alles bij. Met als doel om tot een geweldige conversie te komen. En herhalen wij de best practises. 

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en andere heffingen van overheidswege.

Wat is niet inbegrepen?

Social media beheer

Oftewel interactie met al je volgers (klanten, personeel, et cetera) op social media. Dit kan zijn door antwoord te geven op de meest gestelde vragen tot het koppelen van de volger met de juiste persoon binnen jouw bedrijf. In geval van crisis hebben wij altijd contact met de eigenaar(s) om de juiste informatie en toon te waarborgen. 

Publicaties op YouTube

De audiovisuele content die jullie hebben moet ook op een mooie platform geshowd worden. Wat is beter dan de op 1 na grootste zoekmachine: YouTube?!

Natuurlijk hoort daar ook de juiste optimalizatie bij. Laat dat laatste maar aan ons over 😉 

Blogdienst

De meeste ondernemers hebben een website op basis van WordPress. (Zo niet, dan maken we die voor je, klik hier) Je website moet voorzien worden van mooie en inhoudelijke blogs. Het doel hiervan is de vindbaarheid van je website vergroten. Daarom gaan we samen aan de slag om regelmatig kwalitatieve blogs te schrijven en publiceren. 

Visueel design

Naast text is de vormgeving ook erg belangrijk. Portretfoto’s, bannerafbeeldingen, illustraties, en meer. Laat ons (jou kostbare tijd besparen en) aan de slag gaan om de juiste visuele element te vinden of maken bij je nieuwe blog, social media bericht of mailing. Helemaal in lijn met jouw huisstijl. 

Optimalizatie

Conversie heeft heel veel te maken met de juiste vindbaarheid. Je kan nog zulke geweldige acties hebben, maar als niemand er van af weet: gaat er ook niets gebeuren.. Wij werken ook “achter de schermen” om zowel je website als social media te optimalizeren. Dus zowel SEO als SMO om jouw business goed te positioneren. 

Klantenservice

Totale ontzorging door je klantenservice via social media te verzorgen. Hoe cool is dat! Wij duiken in jouw product of dienst en bieden een geheel gepersonaliseerde service aan. Randvoorwaarden zijn helemaal in te stellen. En bij voorkeur kunnen wij deze dienst ook via Whatsapp aanbieden. 

Volg ons op insta

  • Greetings from Amsterdam. Wie wij zijn? Een jong online media marketing bureau. Voor ondernemers die geen behoefte hebben aan poespas, maar contentpower. #amsterdam #socialmedia #b2b #abonnement #betaalbaar #content #marketing #website #websitedesign #contentkalender #ondernemer #zzper #artiest #contentpower #fromamsterdam

Faq

Jij kiest helemaal zelf hoe je betaalt en of je gebruik wilt maken van korting.

Exclusief BTW betaal je € 27,50 per week, € 113,20 per maand of € 1.287,- per jaar. Inclusief BTW betaal je € 33,27 per week, € 136,97 per maand of € 1.557,27 per jaar. 

Je bespaart € 143,- als je 1 jaar vooruitbetaalt en € 71,60 als je per maand betaalt.

Het BASIC abonnement levert je regelmatige publicaties op social media en maandelijkse mailings op. Dit zorgt ervoor dat je online aanwezigheid verbetert en dat potentiële klanten, werknemers of partners je beter en makkelijker kunnen vinden. Uiteindelijk betekent dit een groei in omzet en naamsbekendheid. 

Maandelijks hebben wij 1 vergadermoment waarin wij terugblikken en vooruitblikken. Aan de hand van data, actualiteit en promoties werken wij allebei aan inhoud en (eventuele) vormgeving en publicatie verzorg ik. Vervolgens verzamel ik weer data en om de regelmaat te bewaren, beginnen we weer van voren. 

Kom op!

We gaan aan de slag en ik wil:

Sluit Menu
×
×

Winkelmand